CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a efectuat luni, 14.01.2019, primul antrenament din acest an. Ședința de pregătire s-a efectuat la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, acolo unde va continua de fapt pregătirea în toată perioada de vacanță competițională.

Prima parte a antrenamentului s-a desfășurat în sala de socializare și asta pentru că nu s-a putut desfășura pe terenul sintetic din cauza zăpezii. După ce s-a curățat o porțiune de teren, sportivii galben negri au făcut câteva exerciții cu mingea și au alergat.

„Băieții au avut chef astăzi și sperăm că returul va fi mai bun. Vom avea readaptare la efort, vom avea pregătire specifică în următoarele săptămâni și jocuri amicale. Sunt stabilite două jocuri de pregătire cu Aerostar Bacău, pe 6 februarie, și cu Bucovina Rădăuți, pe 16 febraurie. Ambele partide vor fi la Piatra Neamț. În afara celor două jocuri deja stabilite, am discutat cu Miercurea Ciuc, Foresta Suceava și FC Botoșani II, dar datele nu sunt sigure”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

Chiar dacă se întorc după o perioadă de pauză în care tentațiile au fost nenumărate, petreceri, mese copioase, sportivii CSM Ceahlăul își doresc pentru acest sezon cel puțin să egaleze performanța din tur.

„Vrem să facem cel puțin performanța pe care am realizat-o în turul campionatului, dacă nu și mai bine. Cel mai important este însă să ne pregătim până atunci, să fim sănătoși și să fim un grup unit. Am combinat mâncărurile, am mai petrecut şi noi, așa că primele două săptămâni vor fi de acomodare. Încet, încet o să intrăm în ritm “, a declarat Cosmin Rotaru, căpitan CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Sunt și câteva modificări în lot.

”La capitolul plecări avem trei nume: Bogdan Cuibari, care își caută altă echipă, Cezar Agache, întors la LPS Iași, și Răzvan Sârbie, care va juca la echipa noastră U19. De venit a venit până acum doar Silviu Isciuc, un mijlocaș lateral de 19 ani de la CSM Roman. A venit în probe. Este posibil să mai apară la probe alți trei-patru jucători. Îmi doresc ca lotul să îl definitivăm pentru retur cel mai târziu peste trei săptămâni“, a adăugat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentO nouă avertizare de cod galben de viscol pentru județul Neamț
Articolul următorDe astăzi au început consultările la Piatra-Neamț cu reprezentanții categoriilor socio-profesionale