De astăzi au început consultările la Piatra-Neamț cu reprezentanții categoriilor socio-profesionale. Întâlnirile au drept scop definitivarea priorităților administrației publice locale pentru anul 2019, în vederea întocmirii Programului de Guvernare Locală.

Calendar consultări:

Marți, 15 ianuarie, ora 14:00 – consultări cu directorii unităților de învățământ, asistenți medicali școli și reprezentanții centrelor de permanență;
Joi, 17 ianuarie, ora 12:00 – consultări cu reprezentanții ONG-urilor, instituțiilor de cultură, cluburi sportive, asistență socială, culte;
Vineri, 18 ianuarie, ora 10:00 – consultări cu reprezentanții Consiliul Local al Tinerilor;
Vineri, 18 ianuarie, ora 11:00 – consultări cu reprezentanți ai mediului de afaceri;
 

”Am făcut un obicei ca la începutul fiecărui an să organizez întâlniri consultative cu reprezentanți ai categoriilor socio-profesionale din Piatra-Neamț. Dialogul cu cetățenii mă ajută să identific mai ușor problemele care trebuie rezolvate în comunitate și să fim mai eficienți la nivel administrativ. Experiența întâlnirilor din anii anteriori a demonstrat că, în urma acestor consultări, rezultă propuneri interesante, care sunt cuprinse în programul anual de activitate”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.


Cetățenii pot transmite propuneri și sugestii, atât pe pagina de Facebook Municipiul Piatra-Neamț, la telefonul cetățeanului – 0233210872, cât și pe site-ul primăriei.  municipalitatea reamintește că prin intermediul aplicației Piatra Neamț City App, cetățenii pot sesiza orice fel de problemă apărută prin intermediul modulului sesizări incidente.

Articolul precedentPrimul antrenament după vacanța de iarnă
Articolul următorDe Ziua Culturii Naționale, conducerea municipalității pietrene a oferit cărți de Eminescu