Un bărbat din județul Neamț a fost prins de polițiștii din Suceava circulând băut, i-au suspendat permisul de conducere, iar după câteva ore același bărbat a fost depistat din nou de polițiști la volan.

Conform IPJ Suceava, pe 3 noiembrie 2018, în jurul orei 6:30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei mun. Suceava au observat pe strada Universității autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani, din comuna Vînători Neamț, județul Neamț, care conducea din direcția b-dul 1 Mai spre B-dul George Enescu, persoană căreia în noaptea de 03.11.2018 i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Bărbatul  a fost condus la sediul Poliției Mun. Suceava, unde a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava unde i-au fost prelevate 2 mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentNoi polițiști la IPJ Neamț (FOTO)
Articolul următorInternat la Psihiatrie după ce a dat foc la o mașină