Protest #şîeu – „România vrea autostrăzi” la Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)

Sute de oameni s-au strâns în fața Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț, marcând astfel campania #şîeu – „România vrea autostrăzi”.

Începând cu ora 15:00, cei care se deplasau cu autoturismele au blocat centrul orașului, au început să claxoneze și să scandeze „Vrem autostrăzi!”

Reamintim că mai multe firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, școli dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi au întrerupt activitatea, astăzi, timp de 15 minute, la ora 15:00.

Tot la ora 15:00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #șîeu, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

2.000 de oameni mor anual pe şoselele din România. Câţi ar fi supravieţuit dacă aveam autostrăzi? Noi tot înghiţim şi stăm tăcuţi. Dacă un angajat nu-şi ia leafa în ziua stabilită ce se întâmplă? Sau dacă firmele mele nu virează banii la stat pe data de 25 în fiecare lună? Dar cine răspunde că nu avem autostrăzi? Chiar că suntem luaţi de proşti”, a spus Ştefan Mandachi la iniţierea protestului.

Articolul precedentAu furat o maşină şi i-au dat foc. Un tânăr a fost reținut
Articolul următorFotbal etapa 18: Oțelul Galați- CSM Ceahlăul Piatra-Neamț