CSM Ceahlăul Piatra Neamț joacă sâmbătă, 16.03.2019, meciul cu Oțelul Galați din returul Ligii 3, Seria I. Duelul contează pentru etapa 18 a întrecerii și va începe de la ora 15:00, odată cu celelalte confruntări ale rundei. Înaintea etapei, Oțelul este pe locul 2, cu 39 de puncte, în timp galben-negrii sunt pe locul 8, cu 20 de puncte. 

”Se anunță o deplasare foarte grea, știind că cei de la Galați se bat la promovare. Mergem încrezători chiar dacă nu am făcut un ultim joc acasă foarte bun și sperăm să scoatem punct sau puncte din meciul acesta. Știți cum este: cu adversari tari îți demonstrezi valoarea. După startul slab de retur consider că în ultima săptămână ne-am schimbat atitudinea în bine și consider că am intrat pe o pantă ascendentă și ușor-ușor sper să revenim la forma pe care am arătat-o în tur”, a declarat Cosmin Rotaru, căpitan CSM Ceahlăul.

Debutul galben negrilor în returul Ligii 3 nu a fost cel așteptat, dar cele două înfrângeri cu Metalul Buzău, în deplasare şi cu Sporting Lieşti acasă au mobilizat echipa care își dorește să egaleze performanța din tur.

”La Metalul nu cred că am făcut un joc atât de rău și cu ceva mai multă atenție puteam scoate un punct. La fel și cu Lieștiul, chiar dacă am avut un singur șut pe poartă, și acela din penalty, plus doar trei cornere, la fel puteam scoate un punct fiindcă am egalat târziu. Ne-au taxat însă pe final și cum am câștigat în tur pe final la ei, așa am pierdut acum în minutul 91 aici. Cu Sporting Liești a fost cel mai slab meci pe care l-am făcut ca echipă, dar sperăm să fie o simplă întâmplare și nimic ma mult. Eu unul asta cred că a fost: o simplă zi proastă prinsă de toți, de la portar până la ultimul dintre noi”, a adăugat Cosmin Rotaru, căpitan CSM Ceahlăul.

Singurul absent din lotul echipei este Valentin Rotaru suspendat pentru cumulul a patru cartonașe galbene.

 

Articolul precedentProtest #şîeu – „România vrea autostrăzi” la Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)
Articolul următor15 martie, Ziua mondială a Drepturilor Consumatorilor