Puncte fixe de control pentru restricționarea accesului în zona aflată în carantină din județul Suceava. Unul este la Oglinzi (VIDEO)

Prin Ordonanța Militară nr. 6/ 2020 a fost instituită, pe perioada stării de urgență, măsura carantinării în municipiului Suceava și în zona limitrofă formată din opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți, Mitocu Dragomirnei.

În jurul zonei carantinate se instituie un o zonă de protecție, ca perimetru de siguranță în jurul localităților carantinate, formată din toate celelalte unități teritoriale administrative din județul Suceava, notează realitateadesuceava.net

Astfel, în vederea punerii în aplicare a Ordonanței Militare privind instituirea carantinei pentru municipiul Suceava și comunele limitrofe au fost instituite puncte fixe de control constituite din polițiști, jandarmi și militari.

Pentru verificare si restricționat acces în municipiul Suceava au fost instituite zece puncte fixe: DJ 178 Centrul localității Mihoveni, DN 17 Trei Movile, DJ 209 C Moara, DN 2 cu DJ 74 C Cumpărătura, DJ 208 A Bosanci spre Luncușoara, DJ 290 Văratec; DN 29 Salcea, DN 2 Pătrăuți, DN 29 A cu DJ 208D Adâncata și DC 59 Fetești.

Totodată, la nivelul județului, pe căile de acces au fost instituite alte șase puncte fixe: DN 2 Drăgușeni, DN 17 B Broșteni, DN 17 Poiana Stampei, DN 18 Cârlibaba, DJ 208 A Dolhasca și DN 2/DN 29C Siret.

Alte două puncte fixe de control sunt operaționalizate prin instituirea de puncte fixe de control constituite din polițiști, jandarmi și militari de către autoritățile responsabile din județele limítrofe. Cele doă puncte fixe sunt: DJ 208 C – Vorona (Botoșani) și DN 15 C – Oglinzi (Neamț).

 

Articolul precedentCum se poate obține ajutorul de deces pe perioada stării de urgență
Articolul următorNațional CORONAVIRUS : 2.245 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, 220 au fost declarate vindecate și externate