Rețetă de ghiveci PSD: se iau declarații politice dintr-o conferință de presă, susținută la sediul PNL, se amestecă bine, fără o documentare serioasă, la sediul PSD și se servesc, cum altfel decât pe masa consilierilor locali, alături de mapa cu proiectele de hotărâre.

Nu vorbim  despre o emisiune gastronomică, ci de modalitatea aleasă de PSD Neamț de a comunica. Aceștia au pus pe masa tuturor consilierilor locali  un document denumit ”comunicat de presă/ scrisoare deschisă”. Liderul de grup al PSD, Victor Marghidan a dat citire comunicatului/scrisorii, transformând pentru câteva minute bune, ședința de CL, într-o conferință de presă a partidului aflat la guvernare.

Și pentru că era o ședință de Consiliu Local, nu o dezbatere pe teme politice, pentru a putea fi reluată activitatea de pe ordinea de zi, primarul Dragoș Chitic a răspuns scurt: ”Mă aștept ca în sala de consiliu să facem administrație și nu politică. vă mulțumesc pentru această scrisoare deschisă pentru că îmi va crește simpatia în ochii electoratului din Piatra-Neamț. este jenant că v-ați permis să veniți cu o chestiune politică și să ocupați 10 minute dintr-o Ședință de Consiliu Local. Aveți sediu de partid unde vă puteți exprima și spune toate gogoșile și minciunile pe care l-ați inserat în acest document, intitulat Scrisoare deschisă.”

La două ore după ședință, a ajuns și comunicatul de presă, la presă.

”Noi, consilierii locali ai Partidului Social Democrat din Consiliul Local Piatra Neamț, aleși de pietreni pentru a-i reprezenta în forul legislativ al orașului, nu mai putem tolera ieșirile dumneavoastră publice și am decis să vă adresăm această Scrisoare Deschisă. Vrem ca atât dvs, cât și locuitorii din Piatra Neamț, să știți că nu putem sta să ascultăm la nesfârșit minciunile liberale și să nu avem nicio reacție!

Ultima conferință de presă pe care ați susținut-o la sediul Partidului Național Liberal se înscrie în linia trasată de partidul care v-a propulsat în funcția de primar al municipiului Piatra Neamț și care stabilește că PNL trebuie să critice actuala guvernare fără motiv. O politică generalizată dusă la nivelul întregii țări de PNL – cea de a acuza fără a propune nimic în loc, cea de a distruge prin vorbe fără a arăta că poate construi ceva, cea de a distrage atenția de la propria neputință indicând spre alții!”, se arată în comunicatul de presă.

 

Articolul precedentMunicipalitatea pietreană va avea o echipă mobilă, pregătită să intervină în cazurile de violență domestică
Articolul următorCercetat de polițiști pentru că a sânjenit circulația