Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au identificat și reținut un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

La data de 9 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 46 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să incendieze o anexă a unei biserici.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 9 martie, în jurul orei 04.30, un bărbat ar fi observat faptul că la o anexă situată în proximitatea unei biserici din Tîrgu-Neamț a izbucnit un incendiu. Imediat, cel în cauză s-a deplasat la fața locului, unde ar fi localizat și lichidat în totalitate incendiul, eliminând riscul extinderii.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 17 ani, din Tîrgu-Neamț, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul precedentRăspunsul primăriei Piatra-Neamț referitor la acordarea necesarului de hrană pentru persoanele declarate în carantină
Articolul următorTâlhari din Roman, reținuți de polițiști