Un tânăr de 16 ani a fost reținut de polițiștii nemțeni după ce a intrat pe geamul unei locuințe din care a furat 3 telefoane de aproximativ 9.000 de lei.

Conform IPJ Neamț, la data de 18 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat şi reţinut un tânăr de 16 ani, din Iaşi, care locuiește fără forme legale în Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma documentării activităţii infracţionale, polițiștii au stabilit că în noaptea de 1/2 septembrie, tânărul ar fi pătruns prin efracţie, pe fereastra unui imobil din Roman, ce aparține unei tinere de 28 de ani, din localitatea Poienari și din incinta acestuia a sustras trei telefoane mobile, creând un prejudiciu de aproximativ 9000 de lei.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând a fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentÎncepe testarea aplicației Ro-Alert în județul Neamț
Articolul următorServiciul Poliţiei Rutiere Neamț are un nou șef