Polițiștii au reținut o tânără care a decis să se răzbune pe soț și a incendiat gospodăria femeii cu care acesta locuia. Mai mult, pe lângă faptul că a dat foc gospodăriei, aceasta l-a și bătut pe bărbat.

Conform IPJ Neamț, la data de 10 decembrie, în jurul orelor 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, din Dragomireşti, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi incendiat un depozit de fân situat în curtea sa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în seara de 10 decembrie, în jurul orelor 18:00, pe fondul consumului de alcool, o tânără de 29 de ani, din Dragomirești, ar fi ameninţat partea vătămată cu incendierea locuinţei.

În aceeaşi seară, în jurul orelor 21:00, aceasta ar fi incendiat intenţionat fânăria femeii de 31 de ani. La scurt timp, incendiul a fost observat de vecini care au încercat să îl stingă. La faţa locului a apărut şi tânăra de 29 de ani, care ar fi sărit gardul de acces în curtea locuinţei persoanei vătămate, unde şi-a lovit soţul, după care prin ameninţarea cu acte de violenţă a încercat să oprească şi celelate persoane prezente să stingă incendiul. – conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț.

La data de 11 decembrie, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de aceasta pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi violenţă în familie.

Aceasta a fost introdusă de poliţişti în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedent6 amenzi și 90 de avertismente date de inspectorii ITM, într-o lună
Articolul următorReținut după ce a distrus mai multe „păcănele”