32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, competiție prin care se dorește să se atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene.

Competiția se desfășoară online în perioada 5-15 martie 2019 și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul Bucurie în Mișcare.

Înscrierea în competiție se face printr-un post pe facebook sau Instagram. Toate postările se contabilizează pe www.bucurieinmiscare.ro,  iar pe 16 martie vor fi anunțate cele 12 orașe câștigătoare.

”Romanul continuă tradiția și, cu sprijinul Asociației Mușatinii, s-a înscris și anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, alături de alte 31 de orașe din România. Astfel, până pe 15 martie vă încurajez pe fiecare dintre dumneavoastră să faceți mișcare și să postați ”dovada” pe pagina personală de Facebook sau Instagram.

Postarea de pe Facebook trebuie să conțină în descriere tagul paginii @bucurieinmiscare, respectiv postarea de pe Instagram trebuie să conțină pe poză (nu în descriere) tagul paginii @bucurieinmiscareromania. Postarea trebuie să aibă în descriere numele orașului pe care îl susține în cursa pentru desemnarea orașelor gazdă ale festivalului „Bucurie în mișcare 2019”.

Pe 16 martie se vor anunța cele 12 orașe câștigătoare, iar eu sunt sigur că Romanul, cu ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, se va regăsi printre premianți”, este invitația lansată de primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

Articolul precedentRezultate deosebite la Campionatul Național de Dans Sportiv pentru RAY’ S DANCE Piatra-Neamț (FOTO)
Articolul următorMaiorul Mihai Bogdan Burdulea, „Pompierul de onoare al judeţului Neamţ”