S-a deschis oficial sezonul estival în Parcul municipal Roman. Romașcanii și nu numai sunt invitați să se bucure de momente plăcute petrecute în mijlocul naturii, fie că doresc să se relaxeze sau să facă sport. Mai mult, începând de sâmbătă, 20 aprilie, lacul de agrement a fost deschis publicului larg.

”S-a deschis oficial sezonul estival în Parcul municipal Roman, unul dintre cele mai frumoase din țara noastră. Bărcile și hidrobicicletele vă așteaptă să vă plimbați printre insule, alături de lebede și rățuște. Este pregătită și pista pentru bicicliști dinspre zona străzii Mihai Viteazu, dar gata de distracție și relaxare este și locul de joacă din parc. Cei care doresc să facă mișcare în aer liber au la dispoziție zona de fitness, precum și terenul de minifotbal cu nocturnă.

După perioada postului, se vor putea oficia din nou cununiile civile în foișorul de pe aleea principală. Odată cu încălzirea vremii, vom organiza în parc mai multe acțiuni, inclusiv acele ieșiri la picnic în iarba verde, la umbra copacilor, pentru a ne bucura cât mai mult de frumusețea naturii. De vineri este funcțională și zona de picnic din Complexul Sportiv și de Agrement Moldova. Natura revine la viață și ne invită să ne bucurăm de aerul curat, de soare și de verde!”, anunța primarul municipiului Roman, Lucian Micu, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentSe extinde rețeaua de gaze naturale în Roman. Vezi care sunt străzile
Articolul următor525 mii lei pentru evenimentele de turism pe care Consiliul Județean Neamț le organizează în 2019