Scandalagii de la pensiunea din Piatra-Neamț au fost reținuți de polițiști pentru comiterea a patru infracțiuni: distrugere, tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violențe si încăierare.

Cei trei bărbați de 35, 40 și 55 de ani care s-au luat la bătaie luni dimineață (Vezi articolul AICI)  au fost introduși de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 12 noiembrie, în jurul orelor 05.00,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați să intervină la un conflict izbucnit într-un local din Piatra Neamț.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț și al jandarmilor, care au aplanat conflictul.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 12 noiembrie, în jurul orelor 04.00, pe fondului consumului de alcool, între mai multe persoane cu vârste cuprinse între 29 și 55 de ani, ar fi izbucnit un conflict, ocazie cu care s-au  agresat reciproc. De asemenea, aceștia au provocat distrugeri mai multor bunuri din incinta localului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de trei bărbați, de 35, 40 și 55 de ani, pe care i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, informează IPJ Neamț.

Astăzi, cei trei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

SURSĂFOTO: arhivă
Articolul precedentȘoferul beat care a fugit de poliție și s-a răsturnat se află în arest
Articolul următorRomanul, premiat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România