Colonelul Gheorghe Sebastian Cucoș, fostul fost șef al Jandarmeriei în timpul protestelor din august din București a inaugurat astăzi, alături de autoritățile județene și locale un Post de Jandarmi în Stațiunea Balneoclimaterică Bălțătești.

”Festivitatea a avut loc la sediul Primăriei Bălțătești, locație în care se regăsește și sediul structurii de jandarmi nou înființate, și a debutat cu onorul militar prezentat colonelului Gheorghe Sebastian Cucoș din cadrul comenzii Jandarmeriei Române.

De asemenea, la activitate au luat parte: doamna Prefect, Daniela Soroceanu, președintele Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică Neamț, domnul Adrian Bourceanu, Inspectorul Şef al IPJ Neamţ, Comisar şef de Poliţie Paul Tablan, doamna primar Emilia Acozmei împreună cu echipa managerială a Primăriei Bălțătești, precum şi alţi reprezentanți de seamă ai instituțiilor cu care instituția noastră cooperează.

În continuare, participanții au asistat la ceremonialul religios și la inaugurarea postului de jandarmi, moment marcat prin tăierea panglicii tricolore și predarea cheii sediului subunității.

La finalul evenimentului, plutonierul major Florin Ciudin, desemnat șef de post pentru perioada următoare, a fost felicitat și încurajat la început de misiune încredințată”, se arată în informarea Jandarmeriei Neamț.

Articolul precedentDoi bărbați au ajuns la spital după ce au încercat să traverseze prin loc nepermis
Articolul următorPrevenirea fraudelor comerciale în mediul online, prima temă din cadrul campaniei „ Sărbători în siguranță”