Un bărbat de 79 de ani și unul de 28 de ani au ajuns la spital. Ambii au fost victime în accidente rutiere, după ce au încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Bărbatul de 79 de ani din Iași s-a angajat în traversarea străzii Ștefan cel Mare din Târgu Neamț fără să se asigure , moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, tot din Iași.

În urma impactului victima a suferit leziuni, fapt pentru care a fost preluată şi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tot într-o traversare neregulamentară s-a angajat și bărbatul de 28 de ani din Borlești. Acesta a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din Piatra Șoimului. Accidentul s-a produs pe strada Calea Tazlăului din Roznov.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului din Borleşti, care a fost preluat şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii le-au reţinut permisul de conducere şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, informează IPJ Neamț.

Articolul precedentNeacordarea de prioritate, cauza accidentului de la Dumbrava Roșie
Articolul următorSebastian Cucoş, fost șef al Jandarmeriei în timpul protestelor, a inagurat Postul de Jandarmi din Bălțătești