Un accident a avut loc luni, în jurul orei 14:30, în municipiul Piatra-Neamț. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Eroilor, în fața Cimitirului Eroilor.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani, cu domiciliul Ștefan cel Mare, a condus un autoturism (al unei societăți de pază) pe strada Eroilor din Piatra-Neamț și nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care, ulterior, a fost proiectat într-o altă mașină (cele două mașini erau parcate).

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 42 de ani, care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Colegii mei l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Articolul precedent”Să cunoaștem istoria județului prin memoria comunității. Oameni, locuri, fapte“- dr. Costache Andone
Articolul următorReținut după ce a încercat să dea foc la o casă