Șoferi care consumaseră canabis au fost prinși de polițiști în Piatra-Neamț. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astfel, la data de 1 mai, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe aleea Brazilor din Piatra Neamț.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis. Astfel, cel în cauză a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive.

În continuare activităților specifice, la scurt timp, un tânăr de 19 ani a fost depistat, în aceeași zonă, de un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț.

Întrucât conducătorul auto din Piatra Neamț manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mișcări și vorbire, a fost condus la sediul poliției.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis. Astfel, tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive.

 

Articolul precedentPeste 90 de amenzi, date şoferilor vitezomani prinşi de poliţişti de 1 Mai
Articolul următorAlte două dosare penale pentru doi bărbați care s-au folosit de adeverințe de angajator completate în fals pentru a circula