Primăria municipiului Roman vă invită luni, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, să ne bucurăm de un spectacol de magie susținut de artistul iluzionist Augustin Mihăilă. 

Pe 1 iunie, începând de la ora 10.00, timp de o oră și jumătate, pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Roman – https://www.facebook.com/Prim%C4%83ria-Municipiului-Roman-315191282016847/, copiii se pot bucura de un spectacol interactiv de magie. Magicianul Augustin va prezenta mai multe trucuri și, în același timp, cei mici vor putea intra în direct cu acesta, cu ajutorul calculatorului, tabletei sau telefonului.

”Ne apropiem de ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, și mi-am dorit ca și în acest an, mai ales pentru cei mici, dar nu numai, să pregătim o mică surpriză. În anii trecuți, treceam pe la toate grădinițele și școlile din oraș, dar acum nu este cazul. Este important să-i ferim de pericole pe copii, astfel încât nu vom putea organiza activități în aer liber, dar nici vremea nu se anunță a fi potrivită. Am găsit o altă variantă – un spectacol online de magie. Nu știu dacă magicianul va reuși să facă să dispară tot ceea ce este rău în jurul nostru, dar sigur ne va face să ne simțim bine, să ne amuzăm și să învățăm și câteva trucuri cu care să-i impresionăm apoi pe cei din jur”, a declarat primarul Lucian Micu. 

Spectacolul va conține și câteva momente în care magicianul le va dezvălui celor care se vor conecta pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Roman o parte din trucurile preferate de cei mici.

Articolul precedentJandarmii nemțeni vor fi la datorie în perioada minivacanței de 1 iunie
Articolul următorScandal între șase boschetari băuți