”Starea lui Alexandru este stabilă, se îmbunătățește de la o zi la alta. Dr Ciprian Isacu, cel care are grijă de Alex, alături de echipa din GH de Charleroi, este optimist însă ne spune că greul încă nu a trecut”,anunță pe Facebook, Cornel Radu-Loghin.

Mai mult, acesta anunță că tatăl victimei exploziei din Piatra-Neamț va fi găzduit de doi români în Charleroi: ”Tatăl lui Alexandru, Ionel Băieșu, va fi găzduit de Dna Monica Neamțu și de Gigi Ciorbă, în Charleroi. Va mulțumim pentru generozitate! Șansa face că Gigi să fie și angajat al spitalului unde este internat Alexandru, ceea ce va fi și mai ușor pentru dl Ionel să ajungă la spital”.

Pe grupul  Comunitatea românilor din Belgia apar mereu informații despre starea de sănatate a lui  Alexandru și tot aici românii cu suflet mare s-au mobilizat și i-au oferit ajutor atât material cât și moral tatălui acestuia.

”Alexandru trebuie să se lupte atât cu efectele arsurilor devastatoare cât și cu eventuale infecții ce apar în cazul marilor arși. Echipa minunată de la Grand Hôpital de Charleroi face tot ce este posibil că Alexandru să se recupereze cât mai repede, să fie apt pentru intervențiile viitoare”

”Suntem cu mari speranțe că starea lui Alex se va îmbunătăți de la o zi la altă. Are tinerețea de partea lui, echipa incredibilă de medici ce lupta împreună cu el.
Va mulțumim încă o dată pentru sprijin și reiau contul Rombel unde se pot face în continuare donații, donații ce vor fi folosite pentru recuperarea lui Alex. O recuperare grea, anevoioasă și dureroasă.

ROMBEL – Communauté roumaine en Belgique asbl
Clos du Parnasse no. 11F, 1050 Bruxelles
ING BANK Belgium, Swift BBRUBEBB
Cont: BE94 3631 3450 7314

cu mențiunea: Donație Alexandru Baiasu – Piatra-Neamț”

 

Articolul precedentVasile Panaite: ”Da, voi candida la Primăria Piatra-Neamț!”
Articolul următorUn bărbat amenință că se aruncă de pe stâlpul telegondolei (FOTO-VIDEO)