Un bărbat de 51 de ani a fost reținut după ce a intrat într-o casă, cu scopul de a sustrage bunuri, l-a bătut pe proprietar dar și pe un vecin.

Totul a avut loc în seara de 30 august, când polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizaţi despre faptul că în locuinţa unui bărbat de 51 de ani, din Roman, a pătruns fără drept o persoană necunoscută.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat în locuinţa persoanei vătămate un bărbat de 40 de ani, din localitatea Ion Creangă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta a intrat în curtea locuinţei persoanei vătămate apoi în camera acesteia cu scopul de a sustrage bunuri.

Fiind surprins de persoana vătămată, a lovit-o cu pumnii după care şi-a continuat căutarea.

De asemenea, un vecin al persoanei vătămate care auzise zgomot venit să vadă ce se întâmplă, a fost lovit cu pumnii de către bărbatul de 40 de ani, care ulterior a fugit din casă.

Polițiștii au demarat cercetările şi au reuşit identificarea şi prinderea acestuia, care în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Neamţ, urmând ca luni, 1 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentProfesorul Cecilia Pal și inginerul  Dumitru Dandiș, cei mai în vârstă utilizatori ai Bibliotecii ”George Radu Melidon”
Articolul următor92 metri cubi de material lemnos, confiscat de polițiști