Un tânăr de 28 de ani, din Roman, este cercetat de polițiști pentru comiterea a cinci infracţiuni: lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Acesta, în vârstă de 28 de ani, din Roman, a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Conform IPJ Neamț, la data de 31 octombrie, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de către o persoană despre faptul că la intersecţia dintre strada Zimbrului cu strada Tinosului mai multe persoane se lovesc reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 31.10.2018, în jurul orei 14:50, bărbatul de 28 de ani, ar fi ameninţat şi lovit un bărbat de 59 de ani, din Roman, distrugându-i totodată acestuia şi parbrizul autoturismului.

Persoana agresivă însoţită fiind de un alt bărbat de 35 de ani, tot din Roman, ar fi pătruns apoi în curtea imobilului bărbatului de 59 de ani, unde l-a lovit şi pe fiul acestuia. Totodată, poliţiştii au stabilit că prin faptele comise cei doi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Faţă de cei doi, cercetările au fost demarate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentFemeie salvată de doi polițiști sesizați de ginere
Articolul următorACTUALIZARE. Un funcționar din Guvern a împiedicat transferul tânărului rănit în explozie, în Belgia