Piatra-Neamț devine, de astăzi, centrul cărții odată cu deschiderea celei de-a VIII-a ediții a Târgului de Carte LIBRIS 2018, sub genericul „Centenarul Marii Uniri în cărţile scriitorilor de pe cele 2 maluri ale Prutului”.

De astăzi, 13 septembrie, până duminica 16 septembrie, în pavilioanele amplasate pe platoul de la Curtea Domnească, iubitorii de carte vor avea posibilitatea să găsească cele mai importante nume de pe piaţa naţională de carte, cele mai recente şi mai căutate titluri ale momentului. Programul propus de organizatori va cuprinde expoziții de cărți cu vânzare, lansări de carte, prezentări de cărți și reviste,  conferințe, seri de poezie și concerte de muzica folk.

Cu ocazia Târgului de carte Libris, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț a pus la dispoziție un stand de colectare de cărți care vor fi dăruite copiilor, tinerilor și vârstnicilor din centrele sociale. Cine vine la lansările de carte sau pur și simplu să viziteze târgul, este invitat să aducă de acasă un roman bun pentru bunicii din Centrul Pietricica, o carte interesantă pentru tinerii de la Centrul Împreună, o carte de colorat sau un caiet, un penar, o cutie de acuarele, o carte cu poze, pentru copiii din centrul de zi.

Program de vizitare: zilnic intre orele 10.00 – 19.00.

Articolul precedentCFR Călători anunță modificări temporare în circulaţia trenurilor pe secţia Bacău – Piatra-Neamţ – Bicaz
Articolul următorO femeie a fost găsită decedată într-un restaurant din Piatra-Neamț