Tavanul unei clase s-a prăbușit,  în această dimineață, la Școala Gimnazială nr. 2 din Piatra-Neamț.  Incidentul s-a petrecut într-o sală de clasă unde elevii de clasa a II- a urmau să susțină evaluarea. Inspectorul școlar general a dispus relocarea elevilor.

”Am luat măsuri, elevii sunt în siguranță!
Un incident ce ar fi putut avea urmări tragice a avut loc la orele dimineții la Școala Gimnazială nr. 2 din Piatra-Neamț: tavanul unei clase s-a prăbușit.
Am ajuns la școală la prima oră și am dispus relocarea elevilor. Vorbim despre clasa a II-a, care urma să susțină și evaluarea. Elevii vor continua activitățile în altă sală de curs. Le mulțumesc pe această cale pentru promptitudine și eficiență colegilor mei – manager, învățători și profesori!
Sper ca Primăria să ia cât mai repede măsuri de consolidare și renovare și să efectueze un audit complex al structurii acestei școli. Nu ne putem juca în acest fel cu viețile copiilor!
Vreau să îi asigur pe părinți că mă ocup îndeaproape de această situație și că niciun copil nu este în pericol!
Vă țin la curent!”, a scris pe Facebook, Florentina Moise, inspector școlar general.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentAtenție șoferi: Poliția Română cumpără benzi cu țepi pentru a opri vitezomanii. Cu ce se mai dotează oamenii legii
Articolul următorProtest inedit într-o comună din județul Neamț: ardei plantați în gropile din asfalt – VIDEO