Odată cu măsurile decise prin ordonanța militară emisă marți, Primăria municipiului Roman vă informează că, începând de sâmbătă, 28 martie, activitatea de transport public în comun se suspendă în totalitate.

Până sâmbătă, 28 martie, transportul public în comun se desfășoară doar în intervalul orar: 05.30- 09.00 și 15.00-17.00. Măsura este una obligatorie în condițiile în care oficialii țării au dispus luarea tuturor măsurilor necesare pentru a limita răspândirea coronavirusului.

”Facem apel la populație să rămână în locuințe, să meargă numai la serviciu și înapoi acasă și, la un interval de 5-7 zile, să iasă o singură dată din casă pentru a se aproviziona.

Reamintim că toate persoanele în vârstă sau care au probleme medicale grave pot apela oricând numărul de telefon 0786.771.737, funcțional non stop, iar un echipaj cu asistent medical și asistent social se va deplasa la domiciliul solicitanților pentru a le evalua starea de sănătate și, în caz de nevoie, să le cumpere produsele necesare”, informează reprezentanții primăriei Roman.

Articolul precedentA intrat în vigoare ORDONANȚA MILITARĂ nr. 3. Controale în Neamț (FOTO/VIDEO)
Articolul următorRomânia, la mâna „Miticilor”. Cel mai abject gest pe care-l poate face un politician