CSM Ceahlăul Piatra-Neamț joacă astăzi, ultima partidă pe propriul teren în acest an. De la ora 14:00 va începe duelul cu CS Municipal Focșani pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț.

Având în vedere că va fi ultima apariție într-un joc oficial în 2018 în propriul fief, galben-negrii își doresc victoria pentru a o dedica suporterilor care vor fi prezenți la meci și celor care sunt cu sufletul alături de ei.

”Acest din urmă meci acasă nu înseamnă presiune pentru noi, ci este o motivație în plus. Fiind ultimul meci acasă chiar ne dorim victoria, poate mai mult ca niciodată. Sper să reușim. O sa facem tot posibilul să ieșim învingători de pe teren. Am încredere că acest final de sezon de toamnă să va termina frumos pentru noi. Mai sunt trei jocuri cu echipe bune și sper să putem scoate cât mai multe puncte. O să facem tot posibilul să câștigăm”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul Piatra-Neamț. 

Lotul Ceahlăului este pregătit și apt din toate punctele de vedere, singurul absent fiind Codrin Coteț. Echipa adversă este una experimentată care are ca obiectiv imediat promovarea în Liga 2. 

”CSM Focșani este o echipă experimentată, cu jucători tehnici. Este o formație care stă bine în teren, destul de agresivă, cu știința jocului, deci este o echipă bună a Ligii 3. Focșaniul are ca obiectiv promovarea în Liga 2 în perioada următoare. Încearcă să își refacă stadionul, au stabilitate financiară, au lot destul de bun și toți cei care au jucat împotriva lor au avut probleme”, a adăugat antrenorul Gabriel Rădulescu.

Ultimul joc acasă în 2018, motivație în plus pentru victorie.

” Așteptăm ca suporteii să ne susțină și să înțeleagă în continuare că noi mai avem de lucrat și că nici terenul nu reprezintă acum un avantaj. Sper să ne încurajeze, pentru că orice echipă are momente bune și mai puțin bune în timpul unui joc și atunci avem nevoie de sprijin, nu de reproșuri. Noi chiar vrem să jucăm și să câștigăm. Nu suntem o echipă cu jucători experimentați și blazați. Chiar suntem motivați să facem treabă bună, să jucăm fotbal. Dacă nu ne iese avem de încurajări, asta este ideea de bază”, a mai spus tehnicianul galben-negrilor.

Articolul precedentCei trei tineri acuzați că au violat un elev de 13 ani, arestați preventiv
Articolul următorExplozie la o garsonieră din Roman. Un bărbat a suferit arsuri