Doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Aceștia au furat, de la un bărbat cazat la un cămin de elevi din Roman, un telefon şi o borsetă (în care avea documente personale şi 1170 de lei).

Cei doi, unul de 22 de ani, din Roman, iar celalalt de 21 de ani, din Săvineşti, au fost introduşi de poliţişti pentru 24 de ore, în arestul I.P.J. Neamţ.

Conform IPJ Neamț, la data de 15 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 de ani, din Suceava, cu privire la faptul că în noaptea de 14/15.09.2018 i-a fost furat un telefon şi o sumă de bani.

Din cercetări a rezultat faptul că persoana vătămată era cazată la un cămin de elevi din Roman, iar în dimineaţa de 15 septembrie 2018, a constatat lipsa unui telefon şi a unei borsete (în care avea documente personale şi 1170 de lei), contravaloarea totală a prejudiciului creat fiind de 2500 de lei.

Astăzi poliţiştii îi vor prezenta pe cei doi tineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedent24 de permise de conducere reținute de polițiștii nemțeni în acest weekend
Articolul următorFamilie de bucureșteni, rătăcită pe Ceahlău