O femeie și un băiețel de numai 4 ani au ajuns la spital după ce au fost accidentați pe o trecere pentru pietoni din municipiul Roman. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16:30.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 43 de ani, din Roman, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din direcția străzii Anton Pann spre strada Ștefan cel Mare, moment în care a surprins și accidentat o femeie de 45 de ani și un minor de 4 ani, ambii din Bacău, care erau angajați, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, femeia a fost preluată de un echipaj cu medic şi predat la CPU al Spitalului Municipal Roman, cu diagnosticul: policontuzionată. Din CPU a fost preluată de un echipaj cu asistent medical în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi;

Minorul de 4 ani, care a suferit un traumatism cranio-facial (fără pierderea cunoștinței), traumatism genunchi și escoriaţii faţă, a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU al Spitalului Municipal Roman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentJudețul Neamț, sub Cod galben de inundații
Articolul următorIonuț Husariu (CS Ceahlăul Piatra Neamț) va reprezenta România la Balcaniadă