Andru B. (în vârstă de 25 de ani), un cunoscut DJ din Piatra-Neamț, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Neamț la 8 ani și 2 luni de închisoare (cu executare), pentru trafic de droguri. Sentința nu e definitivă

Tânărul, cunoscut ca DJ atât în Piatra-Neamț cât și la festivaluri de profil din țară, a obținut 180.000 de lei din vânzarea stupefiantelor.

Andru a fost reținut în luna august 2018 de procurorii DIICOT.

Comunicatul DIICOT la momentul reținerii:

La data de 27.08.2018 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B. Andru, pentru săvârşirea  infracţiunilor  de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată, introducere fără drept în ţară de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată,  deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu.

În fapt, s-a reţinut  că inculpatul B. Andru a achiziţionat on-line droguri de mare risc, respectiv amfetamină, MDMA, LSD, prin intermediul platformei de căutare Dark Net.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpatul avea ca principală activitate organizarea de petreceri tehno în cluburi de pe raza municipiului Piatra Neamţ cât şi în alte judeţe – Iaşi, Bacău, Constanţa şi Cluj.

Cu aceaste ocazii,  inculpatul B. Andru era însoţit de mai multe persoane de sex feminin  care introduceau în cluburi drogurile de mare risc, respectiv ecsatsy, iar ulterior le  predau inculpatului care le comercializa către consumatori, aproximativ  50 – 60 pastile ecstasy  la un eveniment organizat, preţurile fiind cuprinse între 80 – 100 lei bucata.

La data de 27.08.2018  inculpatul B. Andru a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la un oficiu poştal, două plicuri ce conţineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentEi sunt cei trei elevi, din Neamț, de 10 la Bacalaureat
Articolul următor5 șoferi beți și 16 permise reținute într-o singură noapte