Moarte cumplită pentru un tânăr de 34 de ani, din județul Neamț. A decedat din cauza unei hemoragii puternice, după ce şi-a secţionat cu fierăstrăul mecanic un picior, în timp ce tăia un arbore. Din nefericire, copacul a căzut și i-a blocat celălalt picior.

Incidentul a avut loc pe 25 ianuarie, în jurul orei 13:30, când polițiștii din Bicaz au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani, din Săvinești, lucrător în cadrul Ocolului Silvic Bicaz, despre faptul că în pădurea din punctul Cojușna din Bicaz a găsit o persoană decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana respectivă ca fiind un tânăr de 34 de ani, din Bicaz.

În urma examinării cadavrului, acesta avea un picior blocat sub un arbore, iar piciorul stâng era secționat în zona genunchiului. Lângă cadavru, polițiștii au identificat un fierăstrău mecanic.

Se pare că în momentul în care a încercat să taie copacul, coaja arborelui era înghețată și ar fi sărit lanțul și s-a tăiat la picior (medicii au constatat că a suferit o plagă hemoragică la gambă). Decesul ar fi fost provocat de hemoragie.

Conform unor surse neoficiale, tânărul de 34 de ani nu era angajat la nicio societate comercială cu profil în tăierea lemnului și se pare că ar fi fost solicitat de către un angajat al Ocolului Silvic pentru a-i tăia niște lemne.

„Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În cauză, cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă” (fosta moarte suspectă). – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentIPJ Neamț, noi recomandări privind înșelăciunile prin metoda „Accidentul”
Articolul următorBătrână căzută pe „zebră”, salvată de doi poliţişti (VIDEO)