Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP) va candida la Primăria Piatra-Neamț.

”Bineînteles că voi candida la Primăria Piatra Neamț atât timp cât voi avea susținerea colegilor mei din Partidul Mișcarea Populară. Sper ca Piatra-Neamț să redevină ”Perla” Moldovei”, a declarat Bogdan Gavrilescu, președinte PMP Neamț.

Pentru a fi desemnat candidatul PMP la alegerile locale din 2020, filiala Neamț a partidului va face un sondaj de opinie pentru a vedea notorietatea și încrederea de care se bucură actualul viceprimar.

”Acum patru ani de zile lucram în mediul privat , deci nu am o vastă experință politică, dar  vin cu o experiență din privat acumulată în ani de zile  când am condus oameni. Mai mult decât atât, nu cred că viceprimarul nu a venit cu idei și soluții pentru municipiul Piatra-Neamț”, a adăugat Bogdan Gavrilescu, președinte PMP Neamț.

Printre proiectele cu care se mândrește Bogdan Gavrilescu sunt parcul inteligent din Piața Kogălniceanu, dar și finalizarea Planului Urbanistic General al municipiului Piatra-Neamț. PUG-ul se află la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru obținerea avizului final.

Articolul precedentAccident provocat de un motociclist, surprins de camere (VIDEO)
Articolul următorArestați pentru furt calificat