Doi bărbați din Mureș au fost arestați fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 13 septembrie, Tribunalul Neamţ a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de doi bărbaţi din Mureş. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii i-au depistat într-un spaţiu comercial din Piatra Neamţ.

În fapt, la data de 7 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Mureș, cu suportul de specialitate  al  Biroului de Operațiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț și al Serviciului de Operaţiuni Speciale, din cadrul I.P.J Mureș au desfăşurat o acţiune în Mureș, ocazie cu care au depistat doi bărbați, de 35, respectiv 34 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că un alt bărbat de 45 de ani, din Bistrița-Năsăud, care locuiește fără forme legale în localitatea Zănești a sprijinit activitatea infracțională a celorlalți doi bărbați.

La data de 6 septembrie, bărbatul de 45 de ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat, informează IPJ Neamț.

Din cercetările efectuate  a reieșit că în ziua de 7 august, cei doi bărbați au pătruns, fără drept, în incinta locuinței unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Articolul precedentViceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP) va candida la Primăria Piatra-Neamț
Articolul următorCS Ceahlăul Piatra-Neamț joacă în deplasare cu Știința Miroslava