Fostul premier, președintele PRO România, Victor Ponta  s-a arătat deschis  ideii de a colabora cu fostul președinte PNL, Crin Antonescu, chiar dacă proiectul politic realizat de cei doi în trecut, USL, s-a dovedit un eșec. 

”Eu cu domnul Crin Antonescu nu am fost doar parteneri în politică, am fost și prieteni foarte buni. Ca în orice prietenie au mai apărut  și lucruri mai amare, dar eu îl consider în continuare un prieten. Nu știu dacă va candida sau nu la PNL, astea sunt bătăliile lor interne.

Mă tem că nici la PSD, nici la PNL nu vor fi criterii de performanță pentru stabilirea listelor, vor fi alte criterii , aranjamente, treaba lor. Oricând m-aș așeza la masă cu Crin Antonescu. Noi am făcut USL-ul, noi l-am stricat. El e mai orgolios și spune că doar eu, eu zic noi doi. Vina e împărțită.

Eu oricând stau la masă cu el să continuăm proiectele, dar nu am purtat această discuție, așa că sper să aibă succes cu PNL-ul”, a declarat Victor Ponta, președinte PRO România, aflat în vizită în județul Neamț.

Articolul precedentVictor Ponta, critici dure la adresa Guvernului și a conducerii PSD
Articolul următorMai bine previi decât să tratezi! Recomandările DSP Neamț