CSM Ceahlăul a evoluat în deplasare la Sănătatea Darabani în etapa 6 a Ligii 3, Seria 1 și a reușit să câștige partida cu scorul de 2-0 (0-0). 

Pe un teren destul de rău a rezultat un joc de luptă, între două formații care au vrut din start să controleze centrul terenului și să domine.

În prima repriză, jucătorii echipei gazdă, obișnuiți cu suprafața de joc, au fost parcă ceva mai hotărâți să controleze mingea, dar blocul defensiv nemțean s-a ridicat la nivelul dorit.

CSM Ceahlăul s-a adaptat astfel la condițiile de joc, iar echipa pietreană a înțeles în scurt timp că trebuie să joace repede contra unui adversar arțăgos. Cu un plus de tehnicitate în toate compartimentele, nemțenii au tăiat din elanul gazdelor și în partea secundă a disputei au venit și golurile.

În repriza a doua, Darabaniul nu și-a creat ocazii decât pe contraatac. Ceahlăul a împins liniile și a mutat adesea jocul de pe o parte în alta a terenului, acolo unde jucătorii de bandă au reușit preluări bune și driblinguri, plus că au trimis mingea în careu creând astfel emoții botoșănenilor. În zona mediană, mijlocașii au controlat totul în aria lor, astfel că încrederea în forțele proprii a crescut constant spre bine.

În minutul 60 a fost penalty pentru Ceahlăul, după ce  Toma a primit mingea în careul gazdelor din aruncare de la margine, a vrut să se descotorosească de un adversar, dar acesta l-a lovit pe pietrean peste genunchi. În minutul 61, Cristian Copoț-Barb deschide scorul pentru Ceahlăul din lovitura de la 11 metri.

În munutul 83, Robert Vasile a trimis cu capul la colțul scurt, după ce luase fața fundașilor la centrarea din corner a lui Pîntea, urcând scorul la 2-0 pentru pietreni.

 

Articolul precedentBilete de tratament prin Casa de Pensii Neamț
Articolul următorFără manuale noi de limbi străine pentru clasa a VI-a