Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț  va organiza vineri, 19 octombrie 2018 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, activitate ce se va desfășura în Piatra-Neamț la Centrul Rubik Hub, Aleea Tineretului nr 1( în incinta Ștrandului), în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din b-dul. Republicii, nr. 46, iar în Târgu-Neamț la Sediul ALOFM, str Ștefan cel Mare, nr. 66, începând cu ora 9.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Până la această dată (17 octombrie, la ora 12:00) au confirmat participarea un număr de 66 de agenți economici care vor oferi 619 locuri de muncă vacanțe în domenii specifice pentru  industria textilă, a materialelor de construcții, industria prelucrării lemnului, industria alimentară, servicii, hoteluri și restaurante, comerț și construcții.

Pentru cei cu studii superioare sunt 37 de locuri de muncă vacanțe.

Articolul precedentUrsul de la Rezervația de Zimbri din Neamț, mutat din cușcă în rezervaţia Libearty Zărneşti
Articolul următorDoi poliţişti din Bicaz au denunţat peste 30 de şoferi care le-au oferit şpagă