Municipiul Piatra-Neamț este prezent la cea de a 40-a ediție a Târgului de Turism al României, cel mai important eveniment din industria turismului din România. Sloganul sub care se promovează municipiul reședință de județ la această ediție a Târgului de Turism este „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț”.  

„Participarea constantă din ultimii ani la târgurile de turism ale României a generat o creștere a vizibilității orașului nostru în rândul operatorilor economici din turism, dar și în rândul turiștilor români și străini.

Promovăm la această ediție obiectivele turistice ale orașului, evenimentele anuale, dar și ofertele agenților economici locali. În premieră, la această ediție promovăm aplicația PiatraNeamtcity App, un ghid turistic digital modern și simplu de utilizat, dar foarte util pentru vizitatorii orașului nostru”,  a declarat Dragoș Chitic, primarul Municipiului Piatra-Neamț.

Târgul, la care participă 215 expozanți din 17 țări, se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie în București la Pavilionul expozițional Romexpo.

Articolul precedentTrei accidente cu căruțe, 5 victime și un șofer reținut
Articolul următor13 firme din Neamț amendate de ITM cu 300 000 de lei pentru munca la negru