Primăria municipiului Roman continuă tradiția organizării unui picnic în Parcul municipal, la care vă invită pe 14 iulie.

”Programul activităților a fost creionat în mare parte, dar vă invităm și pe dumneavoastră să veniți cu noi sugestii, pentru a face din această ieșire la iarbă verde un prilej bun pentru a ne cunoaște, dar mai ales pentru a ne petrece timpul bucurându-ne de natură”, informează oficialii primăriei Roman.

Pentru cei mici vor fi mai multe ateliere și două sesiuni în care voluntari le vor citi povești. Municipalitatea în plan, pentru toate vârstele, și sesiuni de fitness în aer liber, mai ales că în Parc există o zonă dedicată acestei activități. Un meci de fotbal la care se pot înscrie toți cei ce se simt în formă va fi organizat pe terenul cu gazon sintetic. Pentru iubitorii sportului minții, vom fi aduse mese de șah, iar pe lac va fi organizat și un concurs de întrecere cu hidrobicicletele.

”Pentru prima dată, în Parc vom amenaja un spațiu expozițional, dedicat iubitorilor de animale de companie, pentru a vă încuraja să adoptați din câinii fără stăpân. În foișorul de pe aleea principală se vor susține mai multe momente artistice, astfel încât toți cei care vor veni în Parc pe 14 iulie să se bucure de natură, de talentele locale și de spiritul romașcan. Vă așteptăm și pe dumneavoastră ca, în măsura în care doriți să vă implicați, să vă alăturați acestui eveniment, iar pe 14 iulie Romanul să iasă la picnic!”, este invitația lansată de autorități.

Articolul precedentTraseul portofelului recuperat
Articolul următorVezi echipele câștigătoare ale etapei interjudețene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgență (FOTO)