Sunt împreună de o viață. Cuplurile din Roman care au împlinit 50 de căsătorie în 2018 au fost sărbătorite de autoritățile locale. Doamnele și domnii familiști au marcat „Nunta de aur” într-un eveniment devenit deja tradiție, marți 18 decembrie la un restaurant din municipiu.

” Am avut onoarea și bucuria de a-i sărbători pe cei care, pe parcursul anului 2018, au împlinit 50 de ani de la căsătorie. A devenit deja o tradiție ca, la final de an, să organizăm Nunta de Aur. Cele 58 de familii de romașcani care au acceptat invitația noastră la eveniment sunt o mărturie a faptului că, prin respect și înțelegere reciprocă, viața este mai frumoasă în doi. Ei sunt un exemplu pentru noi, cei mai tineri, și am încredere că vor continua să se bucure de tot ceea ce este mai frumos în viață. La mulți ani lor și sper să se bucure încă pe atât de cei dragi și care le stau alături!”, au fost cuvintele adresate de către primarul Lucian Micu sărbătoriților.

Pe lângă petrecerea în sine, fiecare familie a primit din partea autorităților locale o diplomă, iconițe, un premiu în bani și o fotografie ca amintire de la eveniment.

SURSĂFOTO: Primăria Municipiului Roman
Articolul precedentFinalele în ”Cupa Centenar”
Articolul următorBătrân la spital după o explozie la locuința acestuia (FOTO)