CSM Ceahlăul Piatra Neamț a fost gazda a două jocuri de Liga Elitelor în ziua de 1 mai 2019. Au fost ultimele meciuri pe propriul teren ale celor două formații de juniori , U19 și U17, și s-au disputat împotriva echipelor similare ale celor de la Dinamo București.

Meciul echipelor de Liga Elitelor U17, Seria Est, s-a terminat cu victoria echipei pregătite de Valentin Avădanei, scorul, 1-0 (1-0), fiind stabilit încă din minutul 33 de golul lui Sebastian Rotundu. Partida a fost una echilibrată, între două formații de mijlocul clasamentului, ambele trupe având ocazii importante de-a lungul meciului. De menționat că fiecare formație a nimerit bara câte o dată, în cazul nostru de către Crap. În urma acestui succes, CSM Ceahlăul a urcat pe locul 4 în clasamentul Seriei Est a Ligii Elitelor U17, cu 26 de puncte, și va juca sâmbătă, 4 mai 2019, la Viitorul Constanța.

În partida de Liga Elitelor U19, CSM Ceahlăul a pierdut cu scorul de 1-7 (0-3) partida cu Dinamo București. Radu Hurdubei a fost autorul singurului gol al formației noastre în partida de miercuri.

„Meciul echipelor de Liga Elitelor U17 a fost unul bun din multe puncte de vedere între două formații apropiate valoric. Am câștigat pe merit, pentru că ne-am creat și alte ocazii de gol și chiar am stat bine în teren. Ne bucurăm că am urcat pe locul patru în clasamentul seriei noastre înaintea ultimei etape. Cât privește meciul echipelor de Liga Elitelor U19, cred că scorul este puțin nedrept. Dinamo însă este o echipă cu pretenții la titlul national în acest sezon, fiind calificată în semifinalele Ligii Elitelor U19“, a declarat Valentin Avădanei, antrenor juniori A și B

Articolul precedent16 premii și mențiuni la Olimpiada la disciplinele din aria curriculară Tehnologii și la Concursului pe meserii, etapa națională, 2019
Articolul următorTrei atleți de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț, convocați la loturile naționale