Astăzi, de la ora 19:00, romașcanii sunt invitați să susțină echipa națională a României Under 21 în centrul municipiului Roman.

Evenimentul se va desfăşura în imediata apropiere a intrării Casei de Cultură, unde va fi instalat un ecran de 4x3m şi se va realiza proiecția meciului. Sunt disponibile 200 de scaune, iar accesul la eveniment este liber.

”Mai mulți tineri din Roman au venit cu propunerea de a se ocupa de tot ceea ce înseamnă oferirea unor condiții cât mai bune pentru ca noi, romașcanii, să putem urmări în aer liber meciul de diseară, când echipa națională a României Under 21 va întâlni selecționata Germaniei.

De la ora 19.00, în fața Casei de Cultură, va fi amplasat un ecran și aparatura necesară pentru a putea vedea meciul împreună, așa cum am făcut de multe ori în vremea copilăriei, când naționala mare a României – generația de aur a fotbalului românesc – juca umăr la umăr cu cele mai bune echipe din lume și, cu vecinii și prietenii mei, urmăream meciurile în fața unui televizor scos în fața blocului. Emoțiile se trăiau aproape la aceeași intensitate cu cele din tribunele stadionului.

Sper ca Romanul să le poarte noroc acestor tineri talentați și România să revină pe podiumul marilor competiții sportive. Voi fi și eu prezent la acest eveniment, care, până la urmă, își propune să ne aducă și mai aproape și să retrăim experiențele frumoase românești. Hai România!”, este invitația lansată de Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

 

Articolul precedentProcedură medicală în premieră pentru Spitalului Judeţean
Articolul următorPompierii chemați să salveze un copil rămas blocat în autoturism