Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă (22 septembrie), la un bar în zona gării din municipiul Piatra-Neamț. Focul ar fi fost pus intenţionat, susţin proprietarii, dar pompierii spun că vor face o anchetă pentru a determina cauzele incendiului. 

Conform ISU Neamț, sâmbătă, 22 septembrie, la ora 22:09, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un bar din municipiul Piatra-Neamț.

Este vorba despre barul „Bistro” care se află lângă biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din zona gării municipiului Piatra-Neamț.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț. Într-un timp foarte scurt incendiul a fost localizat. Lucrăm să stabilim cauza probabilă a incendiului.” – a declarat șeful ISU Neamț, colonelul Ioan Nițică.

Proprietarii barului ne-au declarat că focul ar fi pornit din baia unității și că ar fi fost pus intenționat. În incinta barului erau în jur de 10 clienți la momentul izbucnirii incendiului. Nu s-a înregistrat nicio victimă.

Ca urmare a producerii incendiului, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați și s-au degradat: tavanul din rigips, instalația electrică, 3 aparate (jocuri de noroc) și alte bunuri. A fost afectat și gardul dintre construcție și incinta bisericii.

Articolul precedentTransport ilegal de lemn, depistat de Garda Forestieră
Articolul următorCSM Ceahlăul, prima victorie acasă din acest campionat