Anca Roman, polițistă din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, este campioană la dresajul cailor.  Aceasta a obținut locul întâi în cadrul unui concurs național de profil.

Anca Roman are 36 de ani, practică echitația de la vârsta de 12 ani, iar în timpul liber dresează cai. În perioada 02.05.2019 – 03.05.2019 a participat la Turda – Salina Equines, județul Cluj, la Cupa Federației Ecvestre Române la Dresaj, unde a ocupat locul întâi la proba de dresaj în ritmul unei piese muzicale. Campionul cu care Anca Roman s-a situat pe locul întâi al podiumului se numește Sharif și este un  Shagya Arab , în vârstă de 16 ani și este antrenat de Anca de 13 ani.

În cadrul aceluiași concurs ecvestru, organizat de Federația Ecvestră Română, elevii Ancăi Roman s-au situat pe locurile doi și patru, în cadrul probelor pentru amatori  1, nivel elementar de dresaj și copii.

”Cu bune si cu mai puțin bune, cu lacrimi uneori de fericire, alteori de frustrare, am încheiat primul concurs din acest an – Cupa FER. Ne-am întors acasă cu 2 locuri I la nivel Sf. Gheorghe si Intermediar I, 2 locuri 2 🥈la nivel Elementar si Amatori I si un loc 4 la Cupa FER la Copii.  Felicitări echipei!
Și acum partea cea mai importantă, pe care adesea o uităm sau omitem deși e cea mai importantă:

Mulțumesc organizatorilor Salina Equines Turda, Cristian Bondor, Vicu Muresan etc. Ne-am simțit bineveniți și organizarea a fost impecabilă, asa ca încă o dată mulțumim.
Mulțumesc echipei mele, în special „nutritionistilor”
Mulțumesc fotografului nostru personal
Și nu în ultimul rând, mulțumesc sportivilor mei. Nu uitați că eu nu aș fi nimic ca antrenor dacă nu ați fi voi. Vă iubesc pe toți. Suntem o echipă și asta e cel mai important ”, este mesajul postat de Anca Roman pe Facebook

Articolul precedentIonuț Husariu (CS Ceahlăul Piatra Neamț) va reprezenta România la Balcaniadă
Articolul următorPeste 90 de gospodării afectate și două persoane evacuate în urma inundațiilor