Prefectul Daniela Soroceanu: Nu există „Nu se poate!”, există doar „Trebuie!” (VIDEO)

Zilele acestea se împlinește un an de când Instituția Prefectului județului Neamț este condusă de doamna Daniela Soroceanu.

Daniela Soroceanu a fost învestită pe 20 martie 2018, prin decizia Guvernului din ședința din 15 martie, în care prefectul de atunci, Vasile Panaite, a fost schimbat din funcţie.

Cu această ocazie, luni, 18 martie, aceasta a susținut o declarație de presă la sediul instituției.

De un an de zile demonstrez că nu există „Nu se poate!”, există doar „Trebuie!”.

Trebuie să înţelegem că nu a fost uşor.

Nu vă ascund faptul că a fost un an plin de provocări. O perioadă în care a trebuit să eficientizăm o relaţie instituţională cu cetăţeanul, cu autorităţile publice locale, instaurând supremaţia legii.

Trebuie să conştientizăm faptul că, pentru prima dată în istoria sa recentă, judeţul Neamţ beneficiază de cele mai importante fonduri şi sprijin guvernamental.

Trebuie să ştiţi că într-un singur an de zile, Guvernul României a direcţionat spre judeţul nostru fonduri, pe care această zonă nu le-a obţinut niciodată în 30 de ani. Şi aici vorbim de sume de ordinul a milioane de euro.

Numai pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor şi pentru prevenţie s-au aprobat 16, 9 milioane de euro.

Trebuie să înţelegeţi că mă voi ocupa personal de verificarea riguroasă a modului în care aceşti bani au fost, sunt şi vor fi cheltuiţi exclusiv în interesul cetăţeanului.

Trebuie să învăţăm din greşelile trecutului, să ne raportăm la provocările prezentului, iar aceasta este singura modalitate care ne garantează un viitor reuşit.

Am promis că nu ne vom opri aici! Mergem până la capăt! Pentru nemţeni, pentru Neamţ! – a fost mesajul prefectului Daniela Soroceanu.

Articolul precedent381 de șoferi prinși fără centură, amendați de polițiști
Articolul următorBărbat găsit mort într-o fânărie incendiată intenționat