Astăzi de la ora 17:00, CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ joacă în deplasare la Sănătatea Darabani în etapa 6 a Ligii 3, Seria 1.

Galben-negrii merg în fieful unei formaţii care a câştigat ultimele două dispute de pe propriul teren, cu Miroslava şi Râmnicu Sărat, după ce în primele meciuri ale sezonului au pierdut în campionat cu 1-5, acasă cu Sporting Lieşti, şi cu 0-7 la Oţelul Galaţi.

Antrenorul Gabriel Rădulescu se va baza pe serviciile tuturor jucătorilor la partida de mâine, după ce şi Răzvan Pîntea a făcut antrenament normal în ultimele două zile.

„Atmosfera este bună în cadrul lotului, băieţii sunt pregătiţi. Sper să facem un joc bun şi să ne apropiem victoria. Ştim că nu ne aşteaptă un joc uşor, deoarece adversarii sunt în revenire de formă. Din păcate cred că cel mai mare adversar al nostru va fi terenul, care este denivelat şi tare şi cred că o să ne pună probleme. Vom avea dificultaţi în a controla mingea. Vom încerca să ne adaptăm pentru a câştiga, chiar dacă, poate, jocul nu va fi la nivelul dorit de noi. Nu avem probleme de efectiv.

Noi venim şi din Liga 4, unde s-a jucat mai puţin fotbal, şi dacă avem un minus în acest moment, acela este că avem o mare lipsă de experienţă. Avem foarte mulţi jucători tineri, de 18, 19 şi 20 de ani, care abia acum au primit „botezul“ fotbalului de performanţă, dar în scurt timp echipa se va omogeniza şi mai mult, iar jucătorii vor aborda meciurile cu şi mai multă încredere. Şi cu siguranţă vom şti şi noi să gestionăm mai bine anumite momente din joc. Mâine avem nevoie de eficienţă”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Și căpitanul echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Cosmin Rotaru este de părere că adversarul principal în meciul de la Sănătatea Darabani va fi terenul de joc.

”Principalul nostru adversar la Darabani va fi terenul, dar cel mai important este ca noi să fim uniţi, să fim o echipă, şi să dăm dovadă de unitate de grup. Dacă fiecare îşi face treaba în părticica lui consider că o să fie bine şi ne întoarcem de acolo cu puncte. Important este să tratăm jocul serios şi să nu intrăm relaxaţi. De la meci la meci consider că am crescut atât individual, cât şi ca grup. Cred că suntem mai buni, ne completăm unii pe ceilalţi şi se vede că tragem toţi la aceeaşi căruţă”, a declarat Cosmin Rotaru, căpitanul echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

 

 

Articolul precedentOrgoliile consilierilor municipali PSD-ALDE lasă olimpicii pietreni fără promovare
Articolul următorAu refuzat o mită de 5.000 de lei, oferită de un șofer beat