”Dăncilă demisia! Autostrăzi nu avem! Neaga e vinovat, dar…..cine l-a tolerat și susținut!?! Cum cine? GUVERNUL PSD! Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să își dea și premierul demisia!”, este declarația deputatul PNL de Neamț, Mugur Cozmanciuc.  Solicitarea acestuia vine în urma cererii de către șeful Guvernului de revocare a directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, în urma unei analize a nou înfiinţatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură.

”Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să își dea și premierul demisia!

Narcis Neaga, omul care trebuia să termine autostrăzile! Și la sfârșitul anului premierul îl ”amenința” cu demiterea. În decembrie 2018 se lăudă că „anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, trebuie să vină șeful CNAIR să spună că îi avem”.

Întrebată ce se va întâmpla dacă directorul CNAIR va anunța că nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă, Dăncila a replicat sec: „Dacă zice că nu îi avem, pleacă acasă!”.

În iulie 2019 cei 100 de kilometri de autostradă nu sunt gata! Premierul a înființat un departament să îi spună că nu există! Și brusc și-a adus aminte că trebuie să îl demită pe Narcis Neaga!

Toate aceste jocuri populiste, de imagine, nu mai țin! Narcis Neaga trebuia demis de mult! E timpul faptelor, nu al acțiunilor de imagine! Hai cu autostrăzile! Hai cu Autostrada Moldovei”, este mesajul postat de deputatul de Neamț pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentCinci locuințe de necesitate pentru familiile afectate de inundații
Articolul următorRoman: Încep lucrările de modernizare a străzilor din cartierul Bălcescu