Primăria municipiului Roman informează că a fost semnat contractul de modernizare a străzilor din cartierul Bălcescu. Pe lângă realizarea unui sistem rutier modern cu îmbrăcăminte asfaltică, în proiectul de modernizare este cuprins și execuția unor sisteme de canalizare pluvială.

”Pe străzile Vișinilor, Ciocârliei, Cocorului, Zimbrului și Tinosului (între Ciocârliei și Progresului) se va executa un sistem de canalizare pluvială. Pentru străzile Cărămidăriei, Zambilei și fundătura Cânepei nu se prevede realizarea unui sistem de canalizare pluvială, apa pluvială va fi colectată și evacuată cu ajutorul rigolelor de acostament.

Pe toate străzile se va realiza un sistem rutier modern cu îmbrăcăminte asfaltică, ce va fi încadrat cu borduri sau rigole de acostament. Adiacent părții carosabile, se vor realiza trotuare cu pavele pentru circulația pietonilor.

De asemenea, se vor efectua lucrări de realizare a sistemului de preluare a apelor pluviale pe străzile Prundului, Salciei, Sărata și Zebrei, aceste artere fiind prinse pentru modernizarea carosabilului și a trotuarelor pe un proiect cu fonduri europene, la care așteptăm evaluarea”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentDeputat PNL: ”Dăncilă demisia! Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să își dea și premierul demisia!”
Articolul următorVal de contestații depuse de absolvenții de liceu. Cele mai multe vizează notele obținute la Limba Română