Consilierii locali ai municipiului Piatra-Neamț sunt convocați astăzi în Ședință Extraordinară pentru a supune aprobării un proiect de hotărâre care vizează repartizarea a cinci locuințe de necesitate unor familii afectate de inundațiile din această vară.

”În urma ploilor abundente căzute în municipiul Piatra-Neamț în ultima decadă a lunii trecute , a rezultat avarierea totală sau parțială a unor imobile în cartierele Văleni şi Bâtca Doamnei. Familiile din locuintele afectate de aceste evenimente deosebite au solicitat instituției noastre repartizarea unor locuințe . În acesta perioadă reprezentanții Compartimentului Protecție Socială din cadrul D.A.S Piatra Neamț au efectuat anchete sociale în vederea evaluării situației socio-economice a familiilor /persoanelor sinistrate. 

Pentru soluționarea acestor probleme se propune ca familiilor respective să li se repartizeze locuințe de necesitate din fondul municipiului”, se arată în referatul de aprobare 

SURSĂFOTO: arhivă
Articolul precedentIncendiu stins de pompieri în Roman. Două persoane, evacuate
Articolul următorDeputat PNL: ”Dăncilă demisia! Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să își dea și premierul demisia!”