Două mașini au luat foc în aceeași zi. Dacă la una dintre ele, incendiu a distrus conductori electrici și s-au deteriorat elementele din plastic la compartimentul motor, la cealaltă pagubele sunt mai mari, au ars:compartimentul motor, habitaclul conducătorului auto, tapițerie, 2 anvelope, conductori electrici.

Luni, 15.07.2019, la ora 09:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o autoutilitară pe DJ 156 A în comuna Tazlău. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. La intervenție a participat și SVSU Tazlău cu autospeciala din dotare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,Defectare (deteriorare) pe timpul exploatării”.

Luni, 15.07.2019, la ora 19:58, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un microbuz în municipiul Roman. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,Scurtcircuit electric”, informează ISU Neamț.

Articolul precedentBătrâni blocați în casă, salvați de pompieri
Articolul următorFestivalului International de Arte plastice pentru Copii -PIATRA NEAMȚ CREATIV- 2019 (FOTO)