Cu aproximativ doi ani înainte de alegerile locale, unii politicieni și-au anunțat intenția de a se înscrie în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț. Primul care și-a manifestat dorința a fost actualul viceprimar PMP , Bogdan Gavrilescu. Vezi articolul aici. A urmat, fostul prefect al județului Neamț, mai nou membru Pro România. Vezi articolul aici.

Întrebat dacă va mai candida pentru încă un mandat, actualul primar PNL, Dragoș Chitic a răspuns că nu a luat încă o decizie, dar în același timp a punctat că ”Pietrenii știu să-și aleagă primarul.”

”În 2016 au fost 10 sau 11 candidați, în mod clar și în 2020 ne așteptăm la un interes crescut, e o funcție râvnită să fii primar la Piatra-Neamț, eu nu pot decât să le urez succes tuturor celor care se vor înscrie în această competiție și să câștige cel mai bun. Pietrenii știu să-și aleagă primarul”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

 

Articolul precedentTestul primei zăpezi, trecut de societatea Publiserv. Critici pentru deszăpezirea drumurilor în județ
Articolul următorPrimarul Dragoș Chitic și echipa liberală de la Piatra Neamț, proiecte de investiții de zeci de milioane de euro din fonduri europene în Piatra Neamț.