Sâmbătă, 1 decembrie, în timp ce în centrul municipiului Piatra-Neamț avea loc parada, pompierii nemțeni au fost anunțați despre producerea unei explozii (neurmate de incendiu) la un apartament de pe strada Veseliei.

Conform ISU Neamț, la ora 12:43, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre faptul că în interiorul unui apartament din municipiul Piatra-Neamț s-a produs o explozie, neurmată de incendiu.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

Echipajul de pompieri militari a oprit alimentarea cu gaz și a asigurat măsurile PSI la locul evenimentului până la sosirea echipei de intervenție de la operatorul economic specializat.

Ajunsă la fața locului, echipa de intervenție a distibuitorului de energie nu a identificat scăpări de gaze la instalație și nici urmele unei eventuale deflagrații dar a stabilit că centrala termică nu funcționează corespunzător.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentSupărat după o ceartă cu iubita, s-a „răzbunat” pe 11 autoturisme
Articolul următorAu distrus un aparat electronic de jocuri de noroc și au furat banii și acceptorul de bancnote