Supărat după o ceartă cu iubita și aflat sub influența alcoolului, un tânăr din Piatra-Neamț s-a „răzbunat” pe 11 autoturisme, distrugându-le oglinzile laterale.

Incidentul a avut loc sâmbătă 1 decembrie, când în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că persoane necunoscute i-au distrus una din oglinzile laterale ale mașinii.

La scurt timp, polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, din Piatra-Neamț, care a fost condus la sediul poliției.

La sediul poliției s-au prezentat și alte 4 persoane (doi bărbați de 43, respectiv 48 de ani, un tânăr de 24 de ani și o tânără de 22 de ani, toți din Piatra-Neamț), care au sesizat faptul că și oglinzile laterale ale autoturismelor acestora au fost vandalizate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul de 20 de ani, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamț.

La data de 2 decembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț

Se pare că numărul total al autoturismelor vandalizate este de 11, din cartierele Dărmănești și Mărăței. Conform unor surse, incidentul a avut loc după ce tânărul s-a certat cu iubita și ar fi consumat băuturi alcoolice.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentReprezentanți din Republica Moldova, Ucraina, Italia și Turcia au sărbătorit 1 Decembrie la Piatra-Neamț
Articolul următor”Explozie falsă„ la un apartament din Piatra-Neamț